Op maandag t/m vrijdag voor 22:00 besteld? Dezelfde dag nog verzonden!

Nederland / Nederlands / EUR

Betalen en Versturen

Het is de crux voor iedere klimmer: hoe krijg je je klimspullen in je knuistjes? Hieronder vind je alle benodigde informatie over betalen en verzenden.

Betalingen

Voor niets gaat helaas alleen de zon op (ook voor ons, geloof me!). We zullen echter ons best doen om het betaalproces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Groothandelklanten worden vriendelijk verzocht om contact met ons op te nemen over betaalmethoden. Bedrijven en scholen hebben de mogelijkheid om op rekening te kopen. Op grote bestellingen kan korting gegeven worden. Neem contact met ons op!

Hoe betaal ik?

In beginsel betaal je bij het completeren van je bestelling, via één van de volgende betaalmethoden: Betaalmethoden Apple Pay Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Visa

Hoe werkt een betaling d.m.v. bankoverschrijving?

Indien je ervoor kiest om te betalen door middel van een overboeking via de bank, zullen wij je een email sturen met daarin de informatie over je bestelling, het totaal te betalen bedrag en je bestelnummer. We willen je vriendelijk vragen dit bestelnummer te vermelden bij je overboeking. Gelieve het volledige en precieze bedrag over te boeken. Je bestelling wordt verstuurd, zodra wij je betaling ontvangen hebben. Houd er rekening mee dat sommige banken tot 48 uur nodig hebben om de overboeking te verwerken.

Onze bankgegevens:

IBAN: NL40 RABO 0358 5545 00 (International Bank Account Number)
BIC/Swift code: RABONL2U

Rekeninghouder:

9c Climbing
Onder de Kerk 23
6227BG Maastricht
the Netherlands

Met welke betaalbedrijven werken jullie samen?

Betalingen die gedaan worden via ApplePay, GooglePay, AmazonPay of PayPal worden direct verwerkt door deze bedrijven zelf.

Voor alle andere betaalmethodes werken we samen met Shopify Payment.

Wat als ik van gedachten verander?

Soms overkomt je dit, je klikt op ‘verstuur’ en de twijfel slaat toe. Geen zorgen! Zolang je je Track & Trace code nog niet ontvangen hebt, kun je je bestelling altijd nog annuleren. Binnen 5 werkdagen zullen wij vervolgens je betaling terugstorten.

Op moment dat je bestelling al verstuurd is, kun je twee dingen doen: je kunt de bestelling weigeren aan te nemen, of je kunt je bestelling terugsturen. Houd er rekening mee dat je in dat geval zelf verantwoordelijk bent voor de terugzendkosten. Lees er meer over op onze Retourneren en Ruilen-pagina.

Verzenden

Woehoe! Bedankt voor je bestelling! Hieronder leggen we je het magische proces uit waarbij je digitale bestelling verandert in een echt pakketje, wat binnenkort bij je op de deurmat ploft!

Bevestiging van ontvangst van bestelling

Zodra je via onze website je bestelling verstuurd hebt, ontvang je van ons een email waarin we de ontvangst van jouw bestelling bevestigen. Wij weten wat ons te doen staat! Wij gaan je bestelling nu controleren en verwerken. Zodra we hiermee beginnen, ontvang je van ons een bestelbevestiging.

Bestelbevestiging

Zodra we je bestelling gaan verwerken, ontvang je van ons een bestelbevestiging. Hierin zit ook een link waarmee je de status van je bestelling tot het moment van verzenden kunt bekijken.

Verzendbericht

Op het moment dat we je bestelling aanbieden voor verzending, ontvang je een verzendbericht. Hier zit ook een code bij die je kunt gebruiken om de bezorgstatus van je pakketje te controleren via het Track & Trace systeem van PostNL, DPD, of DHL.

Wat als ik van gedachten verander?

Soms overkomt je dit, je klikt op ‘verstuur’ en de twijfel slaat toe. Geen zorgen! Zolang je je Track & Trace code nog niet ontvangen hebt, kun je je bestelling altijd nog annuleren. Binnen 5 werkdagen zullen wij vervolgens je betaling terugstorten.

Op moment dat je bestelling al verstuurd is, kun je twee dingen doen: je kunt de bestelling weigeren aan te nemen, of je kunt je bestelling terugsturen. Houd er rekening mee dat je in dat geval zelf verantwoordelijk bent voor de terugzendkosten. Lees er meer over op onze Retourneren en Ruilen-pagina.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Wij versturen je bestelling binnen 2 werkdagen. Omdat we proberen niet te werken in de weekenden, zullen bestellingen die geplaatst zijn op zaterdag en/of zondag op maandag verwerkt worden. In Nederland worden pakketjes over het algemeen binnen 1 werkdag na verzending bezorgd. Verzendingen naar België hebben meestal 1 tot 2 werkdagen nodig. Verzending naar andere EU landen verschillen per land, maar duren meestal 3 tot 6 werkdagen.

Welke verzendbedrijven gebruiken jullie?

We verzenden je bestelling met PostNL, DPD of DHL. Zodra wij je pakket aan hen hebben overhandigd, zorgen zij voor de afhandeling.

Nadat we je bestelling aan hen hebben overhandigd, ontvang je een verzendbericht per email. Hier zit ook een code bij die je kunt gebruiken om de bezorgstatus van je pakketje te controleren via het Track & Trace systeem van het verzendbedrijf. Houd in de gaten wanneer je pakketje zal worden bezorgd of dat het wellicht vertraagd is.

Wat kost dit allemaal?

Alle bestellingen met een waarde van meer dan € 39,95 zullen binnen Nederland en België gratis en voor niets bij je op de deurmat ploffen! Voor kleinere bestellingen wordt € 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

In de tabel hieronder vind je de verzendkosten naar andere landen:

 

Land Tarief Land Tarief Land Tarief
Nederland Gratis/€6,95 Ierland €22,50 Slovenië €30,95
België Gratis/€8,95 Italië €22,50 Slowakije €30,95
Duitsland 8,95 Kroatië €36,50 Spanje €22,50
Frankrijk €14,95 Letland €30,95 Tsjechië €30,95
Luxemburg €14,50 Liechtenstein €25,95 Vaticaanstad €25,95
Litouwen €30,95 Zweden €19,95
Bulgarije €34,50 Malta €34,50
Cyprus €34,50 Monaco €25,95 Noorwegen €60,00
Denemarken €17,50 Oostenrijk €16,50 Verenigd Koninkrijk €45,00
Estland €30,95 Polen €16,50 Zwitserland €47,50
Finland €30,95 Portugal €22,50 Rest van Europa €45,00
Griekenland €41,50 Roemenië €30,95
Hongarije €30,95 San Marino €25,95 Rest van de Wereld €60,00

 

Kan ik op de een of andere manier mijn bestelling in de gaten houden?

Op moment dat wij je pakketje overdragen aan PostNL ontvang je per email een verzendbericht. Hier zit ook een code bij die je kunt gebruiken om de bezorgstatus van je pakketje te controleren via het Track & Trace systeem van PostNL. In het onwaarschijnlijke geval dat je geen Track & Trace code hebt gekregen, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen om te vragen wat het bezorgmoment zal zijn.

Wat gebeurt er met mijn pakketje wanneer ik niet thuis ben?

We hebben het allemaal druk, dus we begrijpen het volkomen dat je wellicht niet thuis bent op het moment dat de bezorger aanbelt. Geen zorgen! Controleer of er een briefje in je brievenbus ligt of controleer de Track & Trace pagina die je per email gestuurd is in het verzendbericht. Zowel het briefje als de Track & Trace pagina leggen uit wat de volgende te nemen stappen zijn. Meestal komt de bezorger de volgende dag terug om het nog eens te proberen, of is het mogelijk om je pakketje op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van je woning.

Kan het afleveradres afwijken van het factuuradres?

Ben je aardig geweest en heb je voor iemand een cadeautje besteld? Het is altijd mogelijk om je bestelling af te laten leveren op een ander adres dan het factuuradres. Geef bij het bestellen aan naar wie het pakketje gestuurd mag worden en wie we met de rekening op moeten zadelen.

Vragen?

We helpen je graag, dus als je nog vragen hebt na het lezen van het bovenstaande, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, het verkeer op onze website te analyseren en bij te houden waar onze bezoekers vandaan komen.